« Terug naar het overzicht

Gebarenkaarten - Deel 1 ‘De Basis’

€ 37,00


Maak kennis met de prachtige en kleurrijke gebarenkaartensets van Zeg het met je handjes. Deze kaarten zijn speciaal ontwikkeld om gemakkelijk en consequent baby- en kindgebaren te oefenen. Zo leren jij en je kindje op speelse wijze met elkaar communiceren ver voordat jouw kleintje zich met woorden kan uitdrukken.

De gebarenkaarten zijn voorzien van prachtige, kleurrijke tekeningen die de fantasie van je kindje prikkelen. Daarnaast bevat iedere kaart een unieke QR-code. Van de code op de kaart met je telefoon en bekijk direct de bijbehorende video waarin ik voordoe hoe je het gebaar moet uitvoeren. Op deze manier leer je de gebaren meteen op de juiste manier!

Gebarenkaarten Deel 1 (De basis)

  • Deze set bevat 50 kleurrijke kaarten met basisgebaren die iedere oude / verzorger zou moeten kennen.
  • Het zijn woorden die je bijna dagelijks gebruikt. Denk aan: papa, mama, slapen, aankleden, dankjewel, eten, drinken, helpen, etc.
  • Alle gebarenkaarten zijn voorzien van duidelijke afbeeldingen. Hierdoor zijn ze makkelijk te begrijpen voor zowel volwassenen als kleintjes.
  • Elke kaart heeft een unieke QR-code.Scan de code met je telefoon en bekijk direct de video waarin ik je laat zien hoe je het gebaar moet uitvoeren.
  • Deze basisset is een geweldig en origineel kraamcadeau!